KREATIVNE DELAVNICE S PODROČJA VIZUALNEGA OBLIKOVANJA

KREATIVNE DELAVNICE S PODROČJA VIZUALNEGA OBLIKOVANJA

Za sodobni čas je značilna množična uporaba vizualne govorice. Skoraj vsi uporabljamo svoje telefone tudi za fotografiranje, redko kdo pa fotografije tudi obdeluje s pomočjo računalnika. Vas zanima, kaj vse lahko naredimo z bolj ali manj preprostimi posegi v naše slikovno gradivo?

Želite izdelati darilno embalažo za svoje prijatelje? Unikatne nalepke za svoje piškote, marmelade, pletenine…Morda poslati za praznik voščilnico z osebno noto? Povabiti sorodnike na srečanje z uporabo preprostih računalniških prijemov?

Vas zanima oblikovanje bivalnega prostora, poživitev z izvirnimi poudarki, izdelava novoletne ali druge priložnostne dekoracije? Bi želeli spoznati osnovne principe harmonije notranje opreme, ki dajo prostoru toplino in prijetno počutje?

Če vas zanima kaj od tega, se prijavite Danici Cvetko na telefon 041 380 036 ali po e-pošti na [email protected] do 11. novembra 2019. Delavnice bo ob zadostnem številu prijav izvajala Ksenja Sajovic iz Ljubljane, predvidoma ob sredah dopoldne oz. po dogovoru, in sicer v okviru programa UTŽO Velike Lašče v Klubski sobi Levstikovega doma v Velikih Laščah.